2012 national competition project #195 | cafeteria redesign

A view of the upper level, showing steel beams and columns as part of the structural design. This also shows how natural light is filtered into the space. I used the concept of passive solar energy to heat the space up during the winter months by placing the largest window at the south end of the addition.

Very good perspective that

Very good perspective that shows the skylights and the natural lighting coming through! To take the perspective a step forward, I would add people and the view you see out those windows (photoshop the view in there rather than modeling it).

thanks for the feedback! I've

thanks for the feedback! I've updated it with silhouetted figures for scale and I just happen to have a photo of the right angle for the shot.